4,5 stjerner på Trustpilot

Udskiftning af
døre og vinduer

Med over 8 års erfaring sikrer du en kvalitetsbevidst tømrer med fokus på finish.
I min familie er vi flere generationer af kvalitetsbevidste tømrer.
100% tilfredshedsgaranti, da jeg ikke går fra en opgave før resultatet er som ønsket.
Med over 8 års erfaring sikrer du en kvalitetsbevidst tømrer med fokus på finish.
+ 0 år
I min familie er vi flere generationer af kvalitetsbevidste tømrer.
0 GEN
Tilfredshedsgaranti, da jeg ikke går fra en opgave før resultatet er som ønsket.
0 %

Kontakt os

Udskiftning af døre og vinduer

Gå ikke på kompromis når der skal nye vinduer i huset.

Tømrermester Thomas Nielsen har mange års erfaring i arbejde med vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse, og jeg finder derfor også de vinduer, der klæder dit hus bedst.

Jeg leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter. Jeg står også klar med et stort udvalg af nye døre – altid i de bedste materialer.

Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer Jeg også det.

Thomas Nielsen

Ring til mig direkte

Udskiftning af vinduer med personlig kontakt

Hos Tømrermester Thomas Nielsen bruger vi kun de bedste materialer og moderne teknologi til at levere det bedste resultat. Vores lokale tømrermester vil tage sig af opgaven og sikre, at alt udføres til punkt og prikke.

Derfor kan du altid forvente kvalitetsprægede løsninger, om det så er termoruder, topstyrede vinduer eller dannebrogsvinduer. Vi opmåler og monterer vinduer lige efter dit ønske.

Vi lægger stor vægt på personlig kontakt og god kommunikation, så vores kunder altid er opdateret og informeret om processen. Vi vil altid bese opgaven og måle op, før vi giver en endelig pris, så vores kunder ved, hvad de kan forvente.

Kontakt os i dag for at få en gratis og uforpligtende konsultation og et prisoverslag på udskiftning af vinduer, som bliver monteret korrekt. Vi har altid vores håndværkerhænder skruet ordentligt på. Vi vil gerne hjælpe med at skabe et hjem, der er både komfortabelt og indbydende

Udskiftning af døre

Hos os tilbyder vi også udskiftning og montering af døre. Vores ekspertise strækker sig over både udskiftning og montering af døre, uanset om de er nye eller gamle døre. Vi sørger altid for at overholde alle gældende regler og krav, så du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem.

Står du i en situation, hvor en dør skal udskiftes, eller skal du have bygget en helt ny dørkarm, står vi klar til at assistere dig.
Kontakt os i dag for et tilbud – vi kommer gerne forbi for at måle op til en endelig pris.

Indhent et tilbud